zonnedoek_karwei_04

Tuinstoel, BBQ, zonnescherm; maak je zomer nóg relaxter met deze tips

Advertorial

Met het voorjaar in volle gang is menig tuinliefhebber al in de weer met het nieuwe seizoen. Want waar het voor de natuur een mooi moment van bloei is, is het vooral ook een moment van onderhoud! Hagen planten, rozen snoeien, gras maaien en een frisse styling horen daar allemaal bij. Maar de tuin is ook een plek om te genieten en dat schiet er soms nogal bij in. Daarom geven we vandaag een aantal tips voor een ontspannen zomer, die maken dat je straks nóg meer van je tuin en de zomer kunt genieten. 

Maak plaats voor goede tuinstoelen

De aanschaf van een fijne tuinstoel kan soms worden uitgesteld omdat de tuin zelf vaak voorrang krijgt, want het is vaak het werken in de tuin waar het bloed sneller van gaat stromen! Maar het kan ook heerlijk zijn om van je eigen werk te genieten en tussen je zelf geplante bloemen en planten te zitten. Voor een ontspannen voorjaar is onze eerste tip dan ook een nieuwe relax tuinstoel.

zonnedoek_karwei_02Verleng de zomeravond met een vuur

Hoewel het overdag al erg lekker is kan het ’s avonds nog erg fris zijn. Een ideale oplossing daarvoor is een klein vuur in bijvoorbeeld een vuurkorf. Daarbij is het ook gegarandeerd goed voor de sfeer en een romantisch moment in eigen tuin. Daarbij kun je het vuur ook nog eens gebruiken voor een BBQ. Let daarbij wel goed op de veiligheid en je omgeving. 

 Creëer een nieuwe plek met een zonnedoek

Ook op de warmste dagen en momenten is het heerlijk om in de tuin te zijn. Maar dan is het wel zo fijn om ook voldoende schaduw te hebben. Een parasol is dan een voor de hand liggende optie, maar het kan ook heel leuk zijn om een groter zonnedoek te gebruiken. Op die manier kun je namelijk niet alleen schaduw creëren, maar gevoelsmatig ook een apart stuk van je tuin. Rest ons te zeggen dat het natuurlijk altijd fijn is hiervan te genieten in een goed verzorgde tuin.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Karwei.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email