rotan

Van kou buiten naar sfeer binnen

Advertorial

Omdat de temperaturen dalen en de dagen natter en korter worden, doen we steeds meer ons best om de sfeer naar binnen te halen. Waar we in de zomer tijdens heerlijke zomeravonden al snel een vuurkorf of een buitenhaard aansteken, gezellige lampjes en kaarsen buiten neerzetten en de kussentjes die normaal gesproken binnen op de bank liggen nu naar buiten halen, kiezen we er in de winter steeds meer voor om binnen, gewikkeld in lekkere dekens, te genieten bij een mooie elektrische sfeerhaard met de kaarsen aan. En ondanks dat deze elektrische bijverwarmers niet alle zintuigen prikkelen, zijn we er oh zo gek op, want gemak. Ja daar houden we van. Hieronder 3 tips om ook de winter van uw huis een gezellige plek te maken.

1.     Kaarsen

Kaarsen zorgen natuurlijk voor enorm veel sfeer. Niet alleen de gezelligheid van het ‘lichtje’, maar ook de geur die vrijkomt wanneer er een kaars aan staat en het decoratieve aspect dragen enorm bij aan de sfeer in uw woning.

2.     Natuurlijke elementen

Naast kaarsen zorgen natuurlijke elementen in uw woning voor enorm veel sfeer. Denk hierbij aan natuurlijke materialen, dus bijvoorbeeld een houten tafel, een lamp van riet of een juten vloerkleed. Daarnaast spelen natuurlijke kleuren een belangrijke rol bij het toevoegen van sfeer aan de woning. Voornamelijk in de winter wanneer het buiten koud is, kies ik in mijn interieur juist voor de warme herfstkleuren, zoals bruin, oranje en rood.

3.     Sfeerhaard

Tot slot, het woord zegt het al, haal je met een sfeerhaard echt sfeer en gezelligheid in huis. De spelende vlammetjes hebben steeds meer weg van de vlammetjes van een echte houtkachel en meer en meer haarden zijn voorzien van een warmte-element. Hierdoor is het écht genieten in huis.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Haardenexpert.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email