Verkiezing: de mooiste cover van Buitenleven - creatief met Buitenleven
Jullie hebben massaal gestemd op jullie favoriete cover in de Buitenleven-coververkiezing. Bedankt hiervoor!

De mooiste Buitenleven-cover volgens jullie!

Afgelopen maand vroegen we aan onze lezers: wat is jouw favoriete Buitenleven-cover? Er kon via de website gestemd worden op een van de negen voorgaande edities van Buitenleven. Van een groep kakelende kippen tot een inspirerende pluktuin. En van een romantische cottage tot zinnenprikkelende cactussen. Dat stemmen deden jullie massaal: we kregen bijna vierhonderd reacties binnen!

En de winnaars zijn…

De eerste plek – en daarmee de mooiste cover – is volgens jullie voor het roodborstje op de omslag van Buitenleven 2018/9. Het beestje dat het winternummer siert zit op een toverhazelaar. Als tweede mooiste cover hebben jullie gekozen voor de kippen (nummer 2018/6). De ruige rudbeckia (Rudbeckia hirta) met een kleine vuurvlinder (Lycaena phlaeas) sluit de rij van de Buitenleven-coververkiezing (nummer 2018/7).

Buitenleven Coververkiezing – Buitenleven magazine
De top 3 van mooiste covers volgens de lezers van Buitenleven.

Bedankt voor het stemmen!

Met de Buitenleven-coververkiezing hebben we een beter beeld gekregen van wat jullie, onze lezers, mooi vinden. We gaan de resultaten meenemen bij het kiezen van de covers in de toekomst. Het zou dus zomaar kunnen dat je straks een nieuwe favoriet hebt.

Heb je een van de leuke, groene prijzen gewonnen? De gelukkige winnaars hebben persoonlijk bericht van ons gekregen.  

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde berichten: