Koppelpoort_Amersfoort

Amersfoort: een leuk stadsuitje!

Amersfoort is een door z’n centrale ligging een perfecte plek voor een stadsuitje. Ga een gezellig dagje uit in de historische stad Amersfoort, maak een tussenstop bij de karakteristieke tearoom Queens en krijg korting!

Amersfoort heeft een prachtige oude binnenstad,  met de Koppelpoort, de muurhuizen en de Onze Lieve Vrouwe-toren. Vanaf de Groenmarkt vertrekken er dagelijks, behalve op maandag, stadswandelingen onder leiding van het Gilde Amersfoort langs alle bijzondere plekjes van de stad.

Als je liever in je eigen tempo de stad ontdekt, is er een gratis app Ontdek Amersfoort die je meeneemt langs de belangrijkste attracties van de stad en alles vertelt over de historie en cultuur van de stad. Daarnaast is Amersfoort een leuke winkelstad met trendy boetiekjes, speciaalzaken en aparte winkeltjes en zijn er diverse musea, zoals het Mondriaanhuis en het Armando-museum. De app vind je hier.

Helemaal uitgekeken, of toe aan een break? Geniet van een vorstelijke lunch, koffie-break of high tea bij Queens in Amersfoort. Er staan heerlijke huisgemaakte lekkernijen op de kaart, zoals Parijse thee, biologische koffie, verse broodjes en allerlei andere heerlijkheden bereid met biologisch- en streekgebonden producten. We hebben korting geregeld, dus verwen jezelf met een lunch of  ga gezellig theedrinken met vriendinnen. Print de bon op uit op www.voordeeluitjes.nl/Queens ontvang 15% korting op de rekening bij Queens Vorstelijk Genieten.

~Gesponsord bericht~

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email