Maartje van de Wetering

Het buitenlevengevoel van Maartje van de Wetering

Ze gaat er graag op uit om te wandelen in de natuur. Frisse lucht opsnuiven. Maar Maartje van de Wetering, actrice en zangeres, die in december nog het programma Maestro won, heeft vaak te weinig tijd om ver weg te gaan. 

Maartje, Weter, Buitenlevengevoel

“Ik ben nog nooit op de Veluwe geweest,” bekent ze in Buitenleven 2018/2. Hierin vertelt ze over haar buitenlevengevoel. Dat wil niet zeggen dat ze een echt stadsmens is. Toch wandelt ze vaak noodgedwongen door haar Amsterdamse buurtje, de Pijp. Tijdens de opnamen voor het programma Flikken Rotterdam heeft ze Rotterdam goed leren kennen. “Een geweldige stad. Ik heb nog even overwogen om te verhuizen. Maar ik ken er niemand en dan moet ik weer helemaal opnieuw beginnen,” zegt ze. Bovendien merkt ze dat ze steeds meer behoefte krijgt aan ruimte en rust. “Ik denk erover om de stad uit te gaan.”

Lees meer

Nieuwsgierig geworden naar het hele interview met Maartje van de Wetering? Buitenleven 2018/2 ligt van 16 maart t/m 19 april in de winkel. Het magazine meteen bestellen, dat kan via onze shop.

Foto’s Sascha Schalkwijk

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email