Duurzaam en muzikaal uitje in de natuur

Tip voor komend weekend: op biologisch landgoed De Olmenhorst wordt de jaarlijkse Appelparade gehouden. Er is muziek en theater, foodtrucks, activiteiten voor de kinderen en inspiratie om duurzamer te leven.

Buitenfeestje met muziek en theater

Heb je het over een buitenfeestje, dan hoort daar muziek en theater bij. Op de Appelparade vind je dan ook allerlei leuke bands en theatervoorstellingen. Daarnaast zijn er diverse doe-activiteiten voor jong en oud, zoals slow biken, boogschieten, schminken en een fair trade modeshow. Of wat dacht je van een eetbare plantenwandeling met kookworkshop? En voor de liefhebbers is er een plek met rustige pianomuziek op het wellness terrein.

Duurzaam tintje

Aan groene standjes en duurzame catering geen gebrek. Dit om je te inspireren gezonder te eten en te leven en verstandiger om te gaan met de aarde, dieren, water en energie. Ook kun je tips inwinnen om geld te besparen en afval te verminderen of te hergebruiken.

20 en 21 mei

Appelparade is 20 en 21 mei op het landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek (NH). Benieuwd naar het programma? Kijk voor meer informatie op de website van Appelparade. Hier reserveer je ook een ticket met korting.

Categorie Eropuit