Ontdek de biologische boerderij

Ben je weleens met je (klein)kind(eren) naar een biologische boerderij geweest? Dan is dit je kans! Op 16 en 17 juni kun je een kijkje nemen en zien wat er te beleven is bij de biologische boer. Met kans op een meet & greet met beroemde youtuber Dylan Haegens.

Kalfjes knuffelen

Ruim 120 biologische boerderijen openen hun deuren voor jong en oud. Dit jaar ligt de focus op de kinderen. Er is genoeg te doen! Ze kunnen ze de boer en boerin het hemd van het lijf vragen, fruit plukken, kalfjes knuffelen, speuren en boter schudden. En nog veel meer! Ook (groot)ouders halen hun hart op met boerenmarkten, workshops, proeverijen en rondleidingen. Tijdens het weekend ervaar en zie je waar het biologische keurmerk voor staat: eerlijk en puur eten met respect voor dier en natuur.

Fietsroutes

Benieuwd welke biologische boerderijen zoal deelnemen? Kijk op de website van Lekker naar de BioBoer. En voor wie op de fiets wil stappen: er lopen een aantal fietsroutes langs verschillende biologische boerderijen. Vul je tijdens het fietsen door het platteland je tas met lekkers van de boerderij.

 

Categorie Eropuit