Het tuinseizoen kan beginnen met de Buitenleven tuinspecial

Je zou het nog niet zeggen met de winterse temperaturen komend weekend, maar toch staat de lente op punt van losbarsten. Ook zo’n zin om de handen uit de mouwen te steken en de tuin aan te pakken? Dan komt de extra dikke Buitenleven tuinspecial heel goed van pas.

Tuinverhalen en dossier bemesting

In het nieuwe nummer lees je alles over de laatste tuinmode, zoals waterdoorlatende bestrating, een regentuin en natuurlijke schuttingen. Uiteraard hebben we weer vele prachtige tuinverhalen, met deze keer onder andere een bloemenkwekerij en een kleine tuin met veel leuke hoekjes en creatieve oplossingen.

Verder aandacht voor de mooiste klimplanten voor de (voor)deur, en wat zijn alternatieven als je eens wat anders wilt dan een gazon in je tuin? Goed van pas komt het dossier bemesting, met uitleg over het op de juiste manier mesten van je tuin. Bovendien geven we tips over het slijpen van tuingereedschap, gaan we langs bij de leukste hightea-adressen en natuurlijk nog veel meer.

Buitenleven 2018/3 bestellen

De 204 bladzijdes tellende Buitenleven 2018/3 ligt van 16 maart t/m 19 april in de winkel. Het magazine meteen bestellen, dat kan via onze shop. Liever lid worden? Abonneer je nu en ontvang 35% korting. Kijk snel hoe je lid wordt van Buitenleven.

Veel plezier met tuinieren!

 

 

 

Categorie Eropuit, Tuinieren