Pinksteruitje: tuinfair voor jong en oud

Voor wie er tijdens Pinksteren graag op uit gaat, is de Tuinfair Midwoud een goede keuze. Deze grote tuinfair wordt gehouden op Landgoed de Knap: een vier hectare groot landgoed met een West-Friese boerderij, prachtige oude boomgaard en groene weide.

Bloemen, planten en brocante

Snuffel lekker tussen de ruim 150 kraampjes met producten uit heel Nederland, zoals bloemen, tuinplanten, kunst, potterie, (tuin)gereedschappen, kleding, allerhande objecten voor in huis en creatieve producten. Ook zijn er kramen met brocante en curiosa en met heerlijke streekproducten uit West-Friesland en ver daarbuiten. Trek gekregen? Kies dan een van de foodtrucks en strijk neer op het terras, waar je geniet van lekkere hapjes en drankjes van over de wereld.

Film & theater

Het thema van deze achttiende editie is film & theater. Omlijst door muziek, film en theater belooft deze tuinfair een festijn te worden voor jong en oud. De tuinfair vindt plaats op 19, 20 en 21 mei in Midwoud (NH). Kijk voor meer informatie en het programma op de website van Tuinfair Midwoud.

Categorie Eropuit