Vier het voorjaar op de Lentiade

Een lekkere lentedag met het hele gezin in de Brabantse buitenlucht? Op stervormig vestingeiland de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch strijken het weekend van 14 en 15 april tal van foodtrucks en kraampjes neer voor de Lentiade. Hier kun je naar hartenlust rondsnuffelen naar hebbedingetjes en lekkere hapjes proberen.

Lentiade voor alle leeftijden

Neem de kinderen gerust mee, want ook zij zullen zich goed vermaken. Zo zijn er magische reuze zeepbellen, kun je koekjes bakken en staat er een beestenbus klaar, waarin je alles over de reuzenpanda ontdekt. Knuffel de mini-ezeltjes, luister naar de mooiste verhalen van een echte verhalenverteller of neem een kijkje bij de roofvogelshow. Genoeg te zien en te doen op dit lentefeest.

Boomstam gooien

Ook mannen hebben een goede reden om aan te sluiten: zij kunnen kijken naar onder andere hamerslingeren en boomstam gooien tijdens de NK Highland Games voor professionals, die dit jaar worden gehouden tijdens de Lentiade. Voor sterke jongens en meisjes zijn er de NK Highland Games speciaal voor kinderen.

Lentiade bezoeken

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 vindt de Lentiade plaats op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch. Op de website van Lentiade kun je terecht voor kaarten en is meer informatie te vinden, zoals wekelijks nieuws over het programma.

Categorie Eropuit