Jonkvrouwen tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.
Jonkvrouwen tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.

Vijfde zomerfair Den Alerdinck

Landelijk leven, wonen, tuin, lifestyle, beauty en mode. Dat zijn de thema’s van de Den Alerdinck Zomerfair die 10 tot en met 12 augustus voor de vijfde keer wordt gehouden in Laag Zuthem (bij Heino en Zwolle).

Jonkvrouwen tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.
Jonkvrouwen tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.

Buitenlevenideeën

Ruim negentig standhouders verwelkomen de bezoekers met een uitgebreid aanbod aan woon- en tuinaccessoires, kleding, sieraden, kunst en lekkernijen. Verder maak je kennis met talloze cadeau-ideeën op het gebied van buitenleven en kun je deelnemen aan diverse workshops. Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten georganiseerd.

Laat je op deze zomerfair verwennen door specialisten op het gebied van gezondheid, beauty en wellness. Zo kun je je lekker laten masseren en laten adviseren over styling en make-up. Het ruime terras bij het historische Koetshuis biedt gelegenheid om met een hapje en drankje bij te komen van alle indrukken. En als je even helemaal tot rust wilt komen in de prachtige natuur in de nabije omgeving, bezoek je de eeuwenoude Havezate.

Modeshow tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.
Modeshow tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.

Koningshuisbezoek en proeverijen

Den Alerdinck Zomerfair kan bogen op een stijgend bezoekersaantal. “Een dagje naar de fair is meer dan alleen shoppen, het is echt een dagje uit”, zegt Aline Hofstee van het organisatiebureau. “Er is dit jaar een uitgebreid randprogramma met roofvogeldemonstraties, paardendemonstraties en proeverijen voor de echte fijnproevers. Om de sfeer helemaal compleet te maken, word je verwelkomd door echte jonkvrouwen van Den Alerdinck en kun je ook het Koningshuis bezoeken. Tijdens de gehele fair zijn er diverse bijzondere paardenrassen aanwezig.”

Informatie zomerfair

De Den Alerdinck Zomerfair is op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Havezate Den Alerdinck bevindt zich aan de Den Alerdinckweg 1 in Laag Zuthem, nabij Heino. De entree is € 8,50 voor volwassenen, kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis. Bezoek de website voor alle praktische informatie.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email