TuinIDee-3

Volop tuinideeën tijdens TuinIdee 2019

Van 21 tot en met 24 februari 2019 beleef je dé start van het tuinseizoen tijdens TuinIdee. Dit grootste tuinevent van Nederland mag je als tuinliefhebber absoluut niet missen. Uiteraard vind je Buitenleven er ook en maak je kans op leuke prijzen.

Buitenleven in samenwerking met TuinIdee

Inspiratie voor de tuin

Tijdens deze vier dagen doe je volop inspiratie op voor komend seizoen. Kijk je ogen uit en doe ideeën op van de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier of doe mee aan leuke én leerzame workshops. En vergeet vooral niet om presentaties van bekende tuin-personality’s zoals Jurgen Smit bij te wonen. De Tuinmeesters staan klaar om je advies te geven voor het ontwerp van je tuin en de Tuincoaches beantwoorden al je tuinvragen. Op de groene markt shop je voor de leukste decoraties, accessoires en culinaire specialiteiten. Kortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie. Kijk voor meer informatie op de website van TuinIdee.

Gratis Buitenleven-agenda

Natuurlijk staat Buitenleven ook met een stand op TuinIdee. Je kunt ons vinden bij standnummer 1.D.14 (hal 1). Kom je een bezoek brengen aan onze stand? Dan ontvang je een gratis Buitenleven-agenda 2019 (op=op).

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email