BL04_Cover

Het terras op met de nieuwste Buitenleven

Zomerse temperaturen zijn voorspeld voor de komende dagen. Mooi, dat betekent dat bloemen en planten zullen groeien als kool. En het is het ideale weer om je met de nieuwste Buitenleven op het terras te installeren. Buitenleven 2018/4 ligt vanaf vrijdag 20 april op je deurmat en in de winkel.

Romantische cottagetuin

In het nieuwe nummer lees je weer inspirerende tuinverhalen. Bijvoorbeeld over de tuin van Geke Rook, die een romantische sfeer heeft weten te creëren in haar ommuurde cottagetuin. En je hebt hem misschien al voorbij zien komen op de website: de rode Amerikaanse rivierkreeft. In een sprekend dierportret vertelt ecoloog Ernst Raaphorst enthousiast over dit dier in Nederlandse wateren.

Logeren bij de boer

Verder gaan we in Favorites uit logeren bij de boer. De leukste adresjes om op een hooizolder of in een eeuwenoude boerderij te overnachten, uiteraard met fijne voordelen voor de lezers. En wat dacht je van het bloemportret over de fleurige ruiker azalea en handige tuintips voor april en mei?

DIY

Zelf aan de slag kan ook met de DIY voor een heus buitenkussen. Kun je heerlijk loungen op je eigen terras! Of probeer met de handvatten die Judith Baehner je aanreikt zelf stekjes te gaan maken. Wie weet wat voor moois er uit jouw handen komt. Sarah Dikker helpt je op weg in haar stappenplan van Boeketpret, met deze keer – hoe kan het ook anders – vrolijke voorjaarsbollen in de hoofdrol. Kortom, genoeg leesvoer voor zonnige namiddagen de komende tijd!

Lees Buitenleven

Buitenleven 2018/4 ligt van 20 april t/m 24 mei in de winkel. Het magazine meteen bestellen, dat kan via onze shop. Liever lid worden? Abonneer je nu en ontvang 35% korting. Kijk snel hoe je lid wordt van Buitenleven.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email