BL06_Cover

Het water op met de nieuwe Buitenleven

Zomer. Hitte. Buiten zijn. Verkoeling. Daar denk je aan in deze tijden. Daarom in de nieuwe Buitenleven passende artikelen bij dit seizoen, zoals je van ons gewend bent. Op 29 juni valt Buitenleven 2018/6 op de deurmat bij abonnees. Je koopt hem t/m 2 augustus in de kiosk.

Leven op het water

Voor wie verkoeling zoekt op warme dagen, zijn de uitjes op het water in de Favorites een goed idee. Divers, origineel en vooral leuk om eens lekker weg te gaan in eigen land. En we spreken met bewoners van een woonboot. Zij hebben aan ruimte ingeboet, maar dat is het meer dan waard: rust en ruimte in het hoofd krijgen ze ervoor terug. Wie ook van water houdt, is de zeekat of sepia. Dit onderwaterdier uit de inktvissenfamilie staat er mooi op in het dierportret.

Kinderspecial

De zomervakanties zijn begonnen en kinderen zijn vrij, dus dachten we: laten we voor hen ook iets doen. En zo is het kinderkatern ontstaan dat je in deze editie leest. Vol dierenweetjes, zelf-doe-knutsels en een moestuinreportage met kinderen in de hoofdrol.

Tuininspiratie

Aan groen ook in dit nummer geen gebrek. Lees over Helene en haar passie voor tuinieren én kippen; haar tuin staat er vol mee (ja, ook echte). En Leonie en Erik wonen op een heerlijke plek aan de waterkant, waar ze naar hartenlust hun creativiteit kwijt kunnen in hun tuin. Goede tip voor thuis: de negen originele (kruiden)drankjes voor zomerse middagen uit Groene Vingers!

Meer Buitenleven

Buitenleven 2018/6 ligt van 29 juni t/m 2 augustus in de winkel. Je bestelt het magazine meteen online via onze shop. Wil je een abonnement? Kijk snel hoe je lid wordt van Buitenleven.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email