Knusse kerstsfeer bij Marina. Foto: Jansje Klazinga
Knusse kerstsfeer bij Marina. Foto: Jansje Klazinga

Knusse kerstsfeer-met-sinaasappelsmaak

Marina is het type dat niet ziet wat er is, maar wat iets kan worden. In het decembernummer van Buitenleven (verschijnt 9 november) kijken we binnen bij de Haarlemse. We zien hoe ze een bouwval wist om te toveren tot een enorm fotogeniek interieur (45.000 volgers op Instagram!) met een knusse kerstsfeer.

Marina in de woonkamer. Foto: Jansje Klazinga
Marina in de woonkamer. Foto: Jansje Klazinga

Dennenappels als decoratie

Als een schatzoeker speurt Marina naar oude spullen en gaat ermee aan de slag tot het object geheel naar wens is. Waar iemand anders een oud prul ziet staan, ziet Marina een zalige stoel. Iets leuks voor achter de bank? Een houten garagedeur. Een smurfenblauwe kar uit een werkplaats? Perfect als onderdeel van een groengrijze retro-industriële keuken. En dennenappels kunnen prima als decoratie in de kerstboom – bovendien ruiken ze lekker.

In de tuin staan veel planten. Foto: Jansje Klazinga
In de tuin staan veel planten. Foto: Jansje Klazinga

Veel groen, hout en planten

Met veel groen, hout, ecru, planten, een schommel en veel andere verrassende vondsten creëerde Marina een ruimte – voornamelijk industrieel met een knipoog naar het plattelandsleven – die barst van de eigenheid. Tegelijkertijd vormt het geheel een mooie eenheid. Je moet het zien om te geloven hoe de styling van Marina leidde tot dit overweldigende interieur met een knusse kerstsfeer-met-sinaasappelsmaak. Ook mensen die geen twee rechterhanden hebben, zullen zich ongetwijfeld laten inspireren door de foto’s in Buitenleven.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email