Yoga tijdens Mindful Triathlon. Foto Dan Houbek
Yoga tijdens Mindful Triathlon. Foto Dan Houbek

Mindful Triathlon in Flevopark Amsterdam

Vijf kilometer lopen, anderhalf uur yoga en een halfuurtje meditatie. Klinkt dat goed? Dan is de Mindful Triathlon op zaterdag 15 september 2018 in Amsterdam misschien een goed idee voor je. Volgens organisator Wanderlust 108 gaat het hierbij niet om de wedstrijd, maar om het gemeenschapsgevoel.

Workout voor lichaam en geest

Of de Mindful Thriathlon angst en stress vermindert en een positief zelfbeeld geeft, kunnen deelnemers aan den lijve (en mogelijk in de geest) ervaren. Het evenement begint met een loop of wandeling van vijf kilometer, gevolgd door een yogasessie in de buitenlucht onder professionele begeleiding – met een dj op de achtergrond. Als sluitstuk van de Mindful Triathlon is er een meditatie van 30 minuten, onder begeleiding van grote spirituele namen.

Acro en aerial yoga

Als je angst en stress hierna nog niet zijn verminderd of als je nog even door wilt, kun je meedoen aan activiteiten als acroyoga, aerial yoga en hoelahoep. Op de Kula Markt vind je allerlei producten die met yoga en lifestyle hebben te maken.

Grote groepen aan de yoga tijdens de Mindful Triathlon. Foto Johannes Riggelsen
Grote groepen aan de yoga tijdens de Mindful Triathlon. Foto Johannes Riggelsen

Dit neem je mee naar de Mindful Thriathlon

  • geldig identiteitsbewijs (digitaal of geprint)
  • ticket
  • loop- of wandelschoenen
  • yogamatje
  • fles water
  • lunchpakketje
  • zonnebrandcrème
  • regenkleding (voor het geval dat)

De Mindful Triathlon vindt plaats in het Flevopark in Amsterdam-Oost. De inloop is vanaf 7.30 uur en de triatlon duurt van 9.00 tot 13.00 uur. Tickets kosten € 29. Kijk voor meer informatie op de website van Wanderlust 108.

Innerlijk kompas

Wanderlust organiseert evenementen, maakt mediaproducten en creëert belevenissen om mensen hun innerlijke kompas te laten vinden en het beste uit zichzelf te laten halen. De toevoeging 108 onderstreept die missie: het cijfer 1 staat voor eenheid, de 0 staat voor een cirkel en de 8 voor oneindigheid.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email