Logeertips

Logeertips: Echte verwenadresjes

Staak je zoektocht naar dat ene bijzondere plekje waar je van begin tot eind volledig in de watten wordt gelegd. Ik heb ze voor je gevonden!

Van die fijne adresjes waar alles klopt, je binnenkomt en niet meer weg hoeft. Waar de bedden zo lekker slapen dat je geen zin hebt om wakker te worden, het ontbijt zo uitgebreid is dat je er een brunch van maakt en je s’ avonds verwend wordt met een zalig diner en hemelse wijnen.

Gasterie Lieve Hemel
Een vleugje Frankrijk in Noord-Limburg. Denk aan lavendelkleurige luiken, een brocante interieur, bistrostoeltjes en druivenranken. Bij dit kleinschalige hotel geniet je van de Franse charme, de smakelijke gerechten die gastvrouw Heidy op tafel tovert en wie zin heeft van de sauna, Dutch tub en zwemvijver in de tuin.
4 foto van buiten gasterie Lieve Hemel

Logeertips
Informatie over Gasterie Lieve Hemel

B&B La vie de Selma
Op de rand met Duitsland, in een prachtige groene omgeving, ligt de luxe B&B van Selma. Een verwenadres pur sang. De mooiste wandelingen langs veen, bos en heide starten vanaf de voordeur. Wanneer je moe maar voldoen terugkeert, wacht Selma op je met een plateau met Turkse hapjes en kun je je vermoeide spieren ontspannen in de sauna. Geen zin om uit eten te gaan? Selma kookt de sterren van de hemel.


logeertips

Informatie over B&B La vie de Selma

Olthuys B&B
Een verwenadres in de Achterhoek, nabij het mooie dorp Vorden. De prachtig gerenoveerde boerderij van Gijs ligt midden tussen de akkers, aan de rand van het bos. De basic chic kamers zijn heel comfortabel en stijlvol ingericht. Grote meerwaarde is de gemeenschappelijke deel met houtkachel, lange leestafels en een open keuken waar Gijs niet alleen het ontbijt voor je klaarmaakt, maar op verzoek ook voor je kookt!

logeertips
Informatie over Olthuys

Groetjes,
Marleen

Marleen Brekelmans is oprichter en eigenaar van de site bijzonderplekje.nl.  

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email