JKF_Bosvilla_LR_028

Ontdek een uniek vakantiehuis midden in het bos!

Deze bijzondere villa met een riante tuin kunt u enkel via een bospad bereiken en ligt volledig privé, afgelegen van de bewoonde wereld. Het perfecte vakantiehuis op een steenworp afstand van Amsterdam aan de Noord-Hollandse kust midden in de Kennemerduinen van IJmuiden!

Van binnen is de villa te omschrijven als klassieke country-stijl en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime zit- een eetkamer met beide een eigen haard. Naast het huis is nog een apart klein huisje ingericht als slaapvertrek met eigen badkamer. Er is plek voor 10 personen en een hond is welkom.

De Kennemerduinen heeft een grote afwisseling aan landschap en bevat zeldzame flora en fauna. Zo zijn hier bijzondere vogels, vlinders en duinplanten te vinden. Ook kun je konijnen, reeën, damherten en zelfs grote grazers als Konikpaarden en Schotse Hooglanders tegenkomen. Zeker in de ochtend als u aan een kop koffie zit op het terras van het huis is de kans groot dat u de herten ziet lopen! Geniet van de buitenkeuken in de oneindige tuin met trampoline, een volleybalveld en voetbaldoelen.

Vier vakantie met familie of vrienden en leef voor een paar dagen midden in de natuur. Rust, ruimte, en toch dichtbij alles! Als dat geen goed voornemen is! Klik hier voor 10% tijdens uw eerste boeking of ga naar de website: https://www.bosvillakennemerduinen.nl/nl/index

Dit artikel is in samenwerking met Dreefbeheer B.V.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email