Klik op een ei en win mooie prijzen

De actie loopt tot 12 april, de winnaars krijgen persoonlijk bericht via de mail.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Prijs: Morso pan

Prijsvraag: Hoeveel gram weegt de Morso pan incl. houtblok? Pan terwaarde van € 299.

Na Pasen maken we de winnaar bekend op www.morso.nl
Antwoord is hier te vinden.

Prijs: Kees Smit cadeaubon

Het nieuwe tuinseizoen staat voor de deur en dat betekent dat we weer naar buiten kunnen. Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe trends. Kees Smit Tuinmeubelen deelt maar liefst zes nieuwe ideeën voor de tuin. Om de lente te vieren hebben we daarom een leuke winactie bedacht.

Raad de trend van de foto en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 100,-. Ga op zoek in de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen naar de nieuwe trends en laat je inspireren.

Het antwoord is hier te vinden.
Prijswaarde: € 100,-

Prijs: multifunctionele WOLF-Garten snoeiset

 
De buxusplant snoeien, de grasranden tot op de millimeter bijwerken en struiken in vorm snoeien: het kan allemaal met deze handzame WOLF-Garten 3-in-1 set snoeiset op LI-ION accu. De Finesse 50 heeft namelijk drie opzetstukken, is lichtgewicht en heeft een comfortabel handvat. Met een volle accu kun je 50 minuten aan een stuk werken.  Voor extra comfort en bescherming draag je de WOLF-Garten tuinhandschoenen. Mooie mat? Zo gedaan!
 
LI-ION Power Finesse 50 3-in-1 set € 99,99
Tuinhandschoenen GH BA 8 € 7,99

Prijsvraag: Wanneer is WOLF-Garten opgericht?
 
Antwoord is hier te vinden.

Prijs: Set tuingereedschap tuinartikelen.nu

Prijsvraag: Wie is o.a. de natuurlijke vijand van de eikenprocessierups?
Antwoord is hier te vinden.

Tuinartikelen.nu

Tuinartikelen.nu is sinds 2011 actief op het gebied van de online verkoop van tuinartikelen. Tuinartikelen.nu heeft jarenlange ervaring met verschillende tuinspullen, zoals regentonnen, snoeischaren, vogelhuisjes, compostvaten, bloembakken, ongediertebestrijding en nog veel meer.
We vinden het belangrijk dat de bezoeker een fijne bestelervaring heeft en we streven dan ook naar klanttevredenheid, service, een breed assortiment, hoge kwaliteit producten en een snelle levering. Wij willen dat u met een gerust hart bij ons kunt winkelen. Tuinartikelen.nu is er voor iedereen die rondom of in het huis wilt klussen en/of genieten.

De tuin met Tuinartikelen.nu

De tuin is voor sommige een hobby en voor sommige en heerlijke rustplek. Wij helpen hobbyisten en relaxers met spullen voor in de tuin. Wij hebben balkonschermen voor de privacy liefhebbers en allerlei soorten tuingereedschap voor de werkers. De artikelen in ons assortiment zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Zo zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van je tuin.
Niet alleen denken wij aan de mensen in de tuin, maar ook aan de bloemen en planten. Dit doen wij door regentonnen te verkopen. Regentonnen vangen regenwater op en dit kan je dan geven aan de planten. Regenwater is veel beter voor de planten en u bespaart er ook nog eens geld mee.

Het vogelvoederhuis Copenhagen

Het vogelvoederhuisje Copenhagen heeft een koperen dak en is verder gemaakt van geolied eiken hout. De diameter van het vogelvoederhuisje is 40 cm en is ideaal voor het bijvoeden van de vogeltjes.
Leg een paar keer in de week wat broodkruimels neer en zorg dat de vetbollen hangen. De musjes, koolmeesjes etc kunnen wel wat extra vet gebruiken in de vorstperiode.
Het voederhuisje Copenhagen is te plaatsen op een voet of je kunt hem op de tafel zetten. Houdt er wel rekening mee dat het hoog geplaatst moet worden i.v.m. roofdieren. Niet te vergeten, de vogeltjes voelen zich hoger ook meer thuis. Het vogelvoederhuisje wordt geleverd inclusief een eiken houten voet.
Door zijn open design, kunt u de vogeltjes goed bekijken en zien genieten van het eten dat u geeft.

OVER FISKARS

Fiskars is expert op het gebied van functioneel handtuingereedschap. Dit blijkt onder meer uit de innovatieve technologieën van de Fiskars snoeigereedschappen. Zo zijn de snoeigiraffes, snoei- en takkenscharen uit de PowerGear™ X- range uitgerust met een transmissiemechanisme. Dit mechanisme garandeert minstens drie keer betere snoeiprestaties in vergelijking met standaardproducten. Daarmee zijn zowel hobbytuiniers als professionals optimaal uitgerust.
Ook onze bijlen zorgen voor veiligheid en comfort dankzij een vaste verbinding tussen bijlkop en steel en een glasvezelversterkte 3D-greep. Bovendien biedt Fiskars een grote verscheidenheid aan spades, tuinvorken, schoffels, bezems, harken, bloemenscheppen en gereedschap voorgazononderhoud. Daarbij hoort ook de onkruidsteker, die Fiskars als eerste in zijn soort op de markt heeft gebracht.

Fiskars maakt tuinieren lichter:

  • Meer kracht, minder inspanning
  • Lichtgewicht, ergonomisch en sterk
  • Scandinavische kwaliteit

Fiskars PowerGear™

Fiskars PowerGear™ is een veelzijdige serie gereedschappen met snoei-, takken- en heggenscharen, waarmee je bijna elke snoeiklus in de tuin kunt klaren. Het ingenieuze transmissiemechanisme brengt de kracht optimaal over. De scharen hebben scherpe bladen van hoogwaardig staal en duurzame, lichtgewicht FiberComp™ handvatten. De Fiskars PowerGear™ serie zelf uitproberen? Dat kan! Je kunt namelijk kans maken op een PowerGear X takkenschaar bypass M LX94.
Uit tests is gebleken dat de PowerGear X takkenschaar bypass M LX94 absoluut de beste prestaties levert. Het transmissiemechanisme levert tot drie keer meer snijkracht, waardoor zelfs de dikste takken zonder inspanning kunnen worden afgeknipt. De takkenscharen zijn gemakkelijk te hanteren door de robuuste en toch lichtgewicht aluminium steel en de comfortabele SoftGrip™ handgrepen, die zorgen voor optimale grip. 

  • Voor het frequent knippen van vers hout tot Ø 50 mm.
  • Bypassbladen voor het gemakkelijk grijpen van takken en recht snoeiwerk.
  • Duurzaam en licht in gebruik dankzij de aluminium steel en comfortabele SoftGrip™ handgreep.

Website

De Wiltfang

De Wiltfang is een bedrijf dat functionele en mooie tuinproducten verkoopt. Altijd spelen functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik de hoofdrol.

Onze credo’s zijn:
“Als functioneel ook mooi mag zijn”  en  “Koop minder, koop beter”

Wij leveren aan de kritische tuinier. Dat zijn enthousiaste particuliere tuinliefhebbers, maar ook mensen uit het vak kiezen voor onze producten: gemeenten, hoveniers, landgoederen, groenvoorzieners, enz.

De Wiltfang heeft zich ontwikkeld tot dé leverancier van tuingereedschappen voor de tuinliefhebber en de tuinprofessional. Onze gereedschappen zijn gemaakt van goede materialen en jarenlange ervaring heeft geleid tot hun meest functionele vorm.
De Wiltfang heeft een uniek assortiment omdat alleen díe producten zijn opgenomen die hun waarde in vele jaren hebben bewezen. Wij hebben kennis van de gereedschappen, hun toepassing, de achtergrond en het onderhoud. Wij vertellen u er graag alles over.

De Wiltfang wil bijdragen aan een duurzame leefomgeving door het gebruik van handgereedschappen te stimuleren. Door mooie materialen te gebruiken die eerlijk zijn, die het waard zijn om te onderhouden en die geweldig zijn in het gebruik, jarenlang. De Wiltfang staat voor kennis en persoonlijke service. Wij adviseren eerder onderhoud dan vervanging.

Vanzelfsprekend letten wij op de herkomst van producten en materialen. We verzenden alle (duizenden) pakketten in gebruikte verpakkingsmaterialen. Duurzaam betekent voor ons echter ook dat we producten selecteren op een lange levensduur en dat wij investeren om de kennis over de producten en van hun onderhoud, over te dragen. Uitgangspunt is dat u langer en met meer plezier producten van De Wiltfang zal gebruiken: koop minder, maar koop beter.

Ga naar de website