Team Buitenleven

Janneke Klunder

Hoofdredacteur

Janneke (37) werkt ruim vijftien jaar voor verschillende magazines en websites. Sinds oktober 2017 is zij hoofdredacteur van Buitenleven. Daarnaast verzorgt zij de content op Buitenleven.nl. Je kunt haar niet blijer maken dan met een uitdagende hike of reis door de ongerepte natuur in binnen- of buitenland. Want de beste ideeën, of dat nu voor Buitenleven magazine, de site of haar blog Janneketrektrond.nl is, komen juist dan naar boven.

Nadia Gheit

Media consultant

Nadia werkt ruim twee jaar voor Buitenleven bij BCM Media als media consultant en daarvoor is zij langere tijd werkzaam geweest voor een woonmagazine. In het dagelijks leven houdt zij van tuinieren en veel buiten zijn. Tevens het omgaan met de natuur op een vriendelijke wijze is iets waar haar aandacht naar uitgaat. Als media consultant zorgt Nadia voor de beste crossmediale pakketten en klantenbinding staat bij haar op nummer één!

Nikki Femer

(Eind)redacteur

Nikki (28) is sinds begin 2020 lid van team Buitenleven als (eind)redacteur. Over bloemen en planten leert ze elke dag weer iets bij, maar buiten leven is haar niet vreemd. Door het bos struinen met haar hond Molly of op haar motor de mooiste plekjes ontdekken, doet ze het liefst. Om vervolgens met de voeten hoog en een biertje in de hand te genieten van de honderden vogeltjes die in haar tuin rondfladderen.

Daniëlle Veraart

Marketing Manager

Daniëlle (33) werkt sinds begin 2018 als Marketing Manager voor onder andere Buitenleven. Zij zorgt er samen met de redactie en sales voor dat Buitenleven.nl blijft groeien. Dit gebeurt door online en offline marketing acties te bedenken. In haar vrije tijd loopt ze graag hard door het bos en houdt ze van wandelingen maken met haar hond Beau. 

Angela van Eck

Vormgever/marketeer

Angela (37) werkt sinds 2019 als vormgever/marketeer voor onder andere Buitenleven. In haar vrije tijd trekt ze er graag samen met haar man op uit. Een heerlijke wandeling over de heide of een leuke stedentrip. Ze bezoekt dan graag een museum. Thuis geniet ze van een leuke film of een goed boek. 

Robin Haarbosch

Vormgever

Robin (31) werkt sinds 2018 bij BCM Media als vormgever voor onder andere Buitenleven. Samen met haar man Steven is ze 2,5 jaar druk geweest met het verbouwen van hun boerderij en genieten ze nu met volle teugen van deze mooie plek samen met hun zoontje Quin. Met een man met groene vingers, een zoon die het liefst de hele dag buiten is en paarden aan huis, staan het dier en de natuur centraal in het gezin. 

Fleur Heitling

Vormgever

Fleur (36) werkt sinds 2019 als vormgever voor onder andere Buitenleven. Hoewel ze geen groene vingers heeft kan ze erg genieten van mooie natuur en tuinen in binnen- en buitenland. Verder wordt ze erg blij van borrelen, lekker koken en eten, sporten (fitness) en lacht ze graag veel met familie en vrienden.