Volop tuininspiratie tijdens Tuin & Sfeer 2019
Volop tuininspiratie tijdens Tuin & Sfeer 2019

Tuininspiratie opdoen tijdens Tuin & Sfeer 2019

Heb je zin in nieuwe, frisse ideeën voor het aankomende tuinseizoen? Tijdens Tuin & Sfeer kun je inspiratie opdoen voor een nieuwe moestuin, eco-zwembad of gerecycled tuinmeubilair. Dit grote tuinevent vindt plaats van 14 tot en met 17 februari 2019 in Martiniplaza te Groningen.

Oneindig veel tuinplezier

Ondanks dat de lucht nog grijs en grauw oogt en de sneeuw pas net is verdwenen, komt de lente er heus bijna aan. De eerste narcissen en sneeuwklokjes komen boven en de dagen beginnen te lengen: tijd om na te denken over je tuin! Op het event Tuin & Sfeer draait alles om inspiratie, beleving en nieuwe ideeën voor het maken van tuinplannen. Met meer dan 10000 m² aan tuinplezier, nieuwigheden en de laatste trends op het gebied van tuinen, is er voor elk wat wils.

Ook voor moestuinieren biedt Tuin & Sfeer 2019 inspiratie.
Ook voor moestuinieren biedt Tuin & Sfeer 2019 inspiratie.

Succesvol moestuinieren

Dit jaar is er een geheel plein gewijd aan moestuinieren. Hier kun je zien hoe divers een eetbare tuin kan zijn. Het kweken van eigen voedsel is enorm in opkomst, maar hoe begin je hiermee? En hoe zorg je dat dit een succes wordt én blijft? Op Tuin & Sfeer delen experts hun kennis en presenteren ze hun diverse producten. Wellicht geven ze je net dat laatste zetje om toch die moestuin te beginnen.

Van voorjaarsbloem tot loungeset

Uiteraard zijn er ook nog voldoende andere dingen te zien op Tuin & Sfeer. Je vindt er stands met tuinmeubelen, hekwerk, overkappingen, bestrating, tuinstijlen, decoratie, voorjaarsbloeiers en nog veel meer. Vergeet vooral niet om een foto of een plattegrond van je tuin mee te nemen, zo kunnen specialisten je direct adviseren. Ook voor mensen zonder groene vingers is er genoeg te beleven. Kijk op de website van Tuin & Sfeer voor alle informatie. Nu al overtuigd? Koop alvast een kaartje via deze site.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email