Luxaflex
Luxaflex

Zonwering inspiratie: 4 prachtige voorbeelden

Advertorial

Zonwering speelt een belangrijke rol bij de uitstraling en inrichting van je woning. Een uitval zonnescherm zorgt er bijvoorbeeld voor dat je huis in de zomer lekker koel blijft. Omdat er veel verschillende soorten zonwering zijn is het van belang dat je de juiste zonwering kiest. Bekijk 4 prachtige voorbeelden van zonwering ter inspiratie.

1.Modern uitval zonnescherm

Een uitval zonnescherm is een ideale oplossing voor hoger gelegen ramen, voortuinen en balkons. Het is een praktische en effectieve manier van zonwering en een voordelig alternatief voor een zonnescherm. Het uitvalscherm heeft een strakke moderne uitstraling en past hierdoor perfect bij de moderne woningen. Stel het scherm zelf samen en kies hierbij de kleur of dessin die jij mooi vind. Wil je een uitval zonnescherm op maat kopen? Inhuis Plaza heeft verschillende uitvalschermen in hun assortiment. Laat je adviseren een specialist.

2.Romantische en sfeervolle markiezen

Wil je je woning meer sfeer geven met zonwering? Markiezen zijn een sfeervolle zonwering en passen prachtig bij zowel moderne als klassieke woningen. Door de ronde vormen van de markiezen krijgt jouw huis een eigentijdse en romantische uitstraling. Ze houden de zon aan de voorkant en zijkant van je woning tegen waardoor er schaduw valt voor het raam. In combinatie met een zelf te kiezen doekkleur die perfect past bij je woning heeft de markies een onderscheidende en heel eigen imago.

3.Schaduw op met je terras met een zonnescherm

In de zomer heerlijk buiten op je terras in de schaduw genieten. Dat kan met een zonnescherm. Zonneschermen houden niet alleen de zon tegen, maar beschermen je ook tegen de uv stralen. Net als bij een uitval zonnescherm kun je dit scherm zelf samenstellen en kiezen uit een groot assortiment kleuren en dessins. Het verschil met een uitval zonnescherm is dat een zonnescherm geschikt is voor een terras, omdat je eronder door kunt lopen.

4. Veilige rolluiken

Rolluiken zijn naast zonwerend ook geluidswerend, inbraak werend en isolerend. Ze zien er misschien minder sfeervol uit als bijvoorbeeld een uitval zonnescherm, maar ze bieden veel functionele voordelen en staan voor veiligheid en comfort. Tijdens de warme zomerdagen houd je de warmte goed buiten wanneer je het rolluik sluit. Daarnaast houd je de warmte juist binnen tijdens de koude winterdagen.

Ben je op zoek naar nieuwe zonwering? INHUIS Plaza is specialist in zonwering op maat. Bezoek de online webshop of één van de showrooms voor meer informatie. Zo weet je zeker dat je de juiste zonwering hebt voor jouw situatie.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met INHUIS Plaza

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email